Klockrent

Ibland upptäcker man de ultimata ortsnamnet, och om det därefter följs av en galet bra gatuadress så är det nog bara att flytta. Nu tror jag att det är dags att ta sitt pick o pack å flytta till Bullmark, finns en tvåa ledig på Tunnbrödsvägen som väntar på mig!

Hysteriskt lättroad ikväll, antar att det är mitt något zombieliknande tillstånd som ger upphov till detta. Jag sov till 14 idag(!). Har nog inte sovit så länge på, nja du jag vet inte. Är lika trött nu med så det blir en tidig kväll. Sova är ju det bästa som finns.

Imorgon ska jag och far ta en tur till Nordingrå och kolla läget! Ska bli riktigt najs!

Plus

Plusgrader idag och det har droppat från taken, helt underbart. Idag var solen fortfarande upp klockan halv sex! Nu går vi mot bättre tider äntligten.
Är sjuk fortfarande vilket är otroligt frustrerande då jag vill ut å söka jobb. Men jag har ju tak över huvudet i alla fall.
Dagen har spenderats inomhus, läsandes Haruki Murakamis Sputnik Älskling. Behöver väl inte säga mer än att det är bra som vanligt. Måste läsa resten av hans böcker också, läste ju Kafka på Stranden när jag var i Asien förra året och den var ju helt fantastisk så jag antar att resten lär gå i samma tecken.

Känner att jag mest bara yrar men det hör väl sjukdomen till, nu ska jag kolla på vem vet mest? och se om jag kan något.

Hejs!

Bra dag

Idag har varit en bra dag. Vaknade mer död än levande på grund av min förkylning men det börjar släppa. Har haft Alexander och Ann på besök och jag och Alexander har lekat kurragömma!

I veckan hoppas jag på att jag blir piggare så att jag kan börja söka jobb här hemma. Har även hittat ett sommarjobb jag jättegärna vill ha så nu ska jag fila på CV:n. Sedan ska jag ta en dag i sänder. Ska åka å luncha med Marie o lille Rasmus på Onsdag! Ska bli jättekul att se henne igen och träffa hennes bebis:) Jag har även blivit ombedd att sjunga på hennes dop vilken känns smickrande:) Så det kan bara bli bättre nu. Måste lösa lite administrativt med Norge. Hujedamig vilken strulmajja jag är. Men 2010 kommer bli året då jag lyssnar på mig själv och tar det lite coolt. Ska inte rusa in i något igen jag behöver stanna upp nu, tänka och njuta av livet. Sedan behöver jag jobba å få ordning på min ekonomi. Sedan vill jag hinna med någon resa också:) Hade ju tänkt Australien nästa vinter och det hoppas jag fortfarande på. Det kommer bara att ta lite längre tid.

Ha det bra ute i cyber space

XOXO

Tillbaka i Svedala

Hemma i Sverige igen, sjuk. Har hoppat av hela äventyret, jag har mina anledningar och vad det än kommer att kosta så måste jag göra som jag vill. Nu väntar en hård tid men jag brukar klara mig på nå vis.

RSS 2.0