Lata dagar

Har haft några lata härliga dagar, nu är det dags att ta i igen. Vi har börjat flytta ut ur vår fina lägenhet nu. Sorgligt men ändå skönt att det blir gjort. På onsdag åker jag till Stockholm för att träffa kära Emma! sedan bär det av till Göteborg för en blixtvisist hos Ahmed, opera och grejjer! Ska bli så roligt att träffa dem!


Lekte med makroläget på min kamera, har dock inte riktigt lärt mig behärska det, sedan är min kamera inte speciellt bra längre heller....

Mer lek..

I onsdags var jag och linda ut i skogen och plockade hallon och kantareller!

Sedan rensade vi vår skörd och drack rödvin. Och blev bjudna på lasagne av Majken mums!

I fredags åkte vi ut på Ulvön för att sova på det nyrenoverade hotellet. Tog ingen bild dumt nog men tog i alla fall en bild på det hus som jag ska bo i när jag bli äldre!

Röda Ulven

Under båtturen hem fick vi en liten glimt av mysiga Trysunda, måste gå iland där någon gång!

Sommaren so far

Har insett att jag nog haft den mest händelselösa sommaren någonsin, har verkligen bara jobbat, eller varit sjuk. Detta har resulterat i att det inte finns särskillt gott om härliga bilder av berg och hav och annat som annars är standard. Jag ska bättra mig nu för jag är LEDIG! Behöver inte jobba på 3 veckor! Och sedan bär det av till Umeå och studier. Taggad!
Nu kommer lite bildbevis på att det iaf har varit sommar!


Vi har ätit kräftor!

Jag har lyckats odla och hålla växter vid liv! Denna tomatplanta kan jag dock endast ta ära i att den fortfarande lever. Det är Lindas och Majkens gröna fingrar som fått den att spira!

Lobelia i min vård!

Timjan som sakta men säkert reser sig mot himlen, eller nått.

Lite musiksession innan vår trubadurspelning som vi hade hos Magda och Patrik den 1 Augusti, trevligt värre!

Mer musik
Sommarstugeidyll
Bilder från Salsåker i Nordingrå, en del som jag och Bella ännu inte lyckats utforska, Otroligt vackert och svårt att fånga på bild när man knappt är Hobbyfotograf längre.....Mannen i kepsen på bilden ovan har en sommarstuga här, eller snarare ett hus.....

Älskar Nordingrå, så är det bara

Närmare döden...

Att vara sjuk är att vara närmare döden än livet. Har fått min andra matförgiftning för det här året och den tar verkligen knäcken på mig. Man känner sig så ynklig och svag och det är känslor jag hatar. Överlevnadsinstinkten är stark men samtidigt är det under sådanna här perioder man inser att man faktiskt är dödlig. Muntert men sant. Hoppas bara det ger sig snart. Jag måste ju jobba så jag kan vara ledig utan dåligt samvete veckorna innan skolan.

Och smärtan, smärtan är fruktansvärd..........

Hur känns det för dem som är sjuk på "riktigt" ? Vill aldrig veta.

RSS 2.0