Gott Nytt År

Idag är det nyårsafton och då är det fest. Jag ligger i sängen och mår pest. Haha ne jag är bara trött. Inga nyårslöften ska avges i år, brukar aldrig avge något. Ikväll ska vi iväg till Domsjögården på fest, det är maskerad också men jag har ingen aning om vad jag ska. Blir nog ett sista minuteninfall som vanligt.Gott nytt år på er!!

Vackert

Det är så otroligt vackert ute just nu, snönligger kvar på träden och allting är så stilla. Dagar som denna kan jag faktiskt leva med vintern. Men det hindrar mig inte från att längta tillbaka till Langkawis långa stränder eller Phi-Phi-öarnas grönskande berg. Resan vi gjort har varit fantastisk och jag har redan börjat spara inför nästa vända. Jag tänkte lägga ut lite bilder från vårat äventyr så att ni också kan få ta del av det.





Back to black

Jag är tillbaka i Sverige nu, kom hem i Tisdags. Nu är det bara att bita ihop och jobba på. Pengarna är slut och även motivationen att göra annat än att slappa ochha det skönt. Trodde jag skulle vara full av energi och företagsamhet nu efter en månad i solen, men just nu känner jag mig lite deppig över att det inte alls känns som om jag varit borta. Jobbet är precis som vanligt, det är nästan läskigt. Behöver en större förändring än semester tror jag. Har kommit in på en utbildning i Sthlm som jag inte kan börja på nu till våren, känns lite surt för jag är jäkligt sugen. Men man kan inte alltid tänka bara på sig själv, jag får söka in till hösten igen. Funderar på att läsa nån kurs i umeå till våren istället, kan ju pendla då. Men inget är ju säkert och hugget i sten när det kommer till mig så vänta er nya planer om nån timme.

Någon dag kommer bilder och en redogörelse för vår underbara semester men jag känner mig lite oinspirerad nu så det är bara att hålla ut.

God Jul på er allihop ute i cyberspace.

Kram

RSS 2.0