Jobbapluggavår

Sådärja då ha jag fixat så att jag troligtvis kommer att ha häcken full hela våren! Har skrivit upp mig på massor av dagar för jobbet så nu ska det sparas pengar! Har en ambition att kunnadra ner på studielånen eftersom dem kommer att bli en hel del nu när jag börjar plugga "på riktigt" i höst. Så det skulle vara najs att kunna spara in på dem och samtidigt kanske spara till en resa om nått år, Brasilien 2010 med familjen är ju en plan! Vi ska dit för att hälsa på en kille som bodde hos oss några månader under gymnasiet. Han tar examen från universitetet och har bjudit ned oss! Ja vi får spara ihop till resan själv men vi har sovplats kirrat! Skulle vara så fantastiskt att få åka tillbaka till Brasilien, en av mina största kärlekar när det kommer till länder. Sedan har jag ju planer på utbytesstudier i Australien så där måste det nog sparas till också, gäller att börja i tid. Aa va tört å läsa om sparande!

Igår var jag på min första fotbollsträning sedan i höstas och det var hur kul som helst! Har träningsvärk idag må jag säga hehe men det är skönt. Gick över förväntan trodde jag skulle ha sämre kondis än så här. Ajja den ä rju inte super men detska vi fixa så man kommmer in i gamla gängor igen!

ne nu ska jag vänta på att diskmaskinen diskar min kaffekanna så jag kan brygga lite underbart kaffe! Och kanske plugga lite nu har varit en fruktänsvärt dålig student de här två första tentapluggsdagarna....

XOXO




Santa Catarina, Brasilien

Reborn

Jag har blivit pånyttfödd, jag har blivit frälst, inte på grund av jesus eller någon annan utan på grund av livet. Jag skiter i om det låter klychigt men jag kände att det var något som hände med mig i helgen då våren började visa sig för en kort stund. Jag fick livslust igen, jag kände mig tacksam för allt jag har och jag känner att allt är möjligt. Alllting som jag vill kan jag göra! Och det ska jag också göra, jag vill inte längre se hindren jag ska köra rakt igenom dem och strunta i om jag river mig och blir alldeles gul och blå på vägen. För jag är ung och har allt att vinna på att ta för mig. Jag känner mig inte längre som 80 inombords, jag känner mig som 23!

Jag har kommit till en punkt där mycket känns väldigt glasklart, livet, utbildning, allt! Jag hoppas det håller i sig, jag ska göra mitt bästa för att det ska göra det! Med våren på ingång kan det ju inte misslyckas.

Varför skriver jag detta svammel här? Jag ville bara få ut det och jag vill uppmana de som vill lyssna att allt är möjligt om man är beredd att jobba för det, det går att finna andra vägar än de som går spikrakt frammåt, de kan många gånger ge mer, och var tacksam för det du redan har, många har inte ens så mycket!

Puss och kram


/ sassabrassamandelmassa

RSS 2.0