Livet leker.

Egentligen har jag ingen aning om vad hur jag ska formulera mig på detta ställe. Jag har så otroligt många tankar i mitt huvud som jag skulle vilja delge men de verkar försvinna så fort jag försöker få ned dem på papper.
Så det blir väl till att skriva om min vardag igen. I dagsläget känns den väldigt bra. Det har varit en lång hård vinter för mig så bara att solen kikar fram med plusgrader som följd har gjort avsevärt mycket för mitt psykiska välmående, Sedan har ju saker och ting börjat ordna upp sig. Jag har fått jobb över sommaren, jippi!!, vi kommer snart att byta lägenhet och jag har börjat spela fotboll igen och det känns skitkul. Var längesedan jag kände mig så här taggad på livet. Dagen som gått har varit seg, fick sova ut och blev bjuden på lunch av mina föräldrar. Sedan har jag spenderat stora delar av dagen med att kolla på sex and the city och drömma mig bort till New York. Det är snart ett år sedan vi var i där kusin och jag. Förstår inte varför tiden måste gå så fort. Efter att ha inset att jag bara har ett liv så har just tiden börjat spela stor roll för mig. Försöker på alla de sätt och viss att få tiden att gå sakta, men samtidigt så motverkas det av att jag inte vill gå sysslolös och att arbete och drömmar gör mig lycklig. Ett svårt dilemma där men det är nog min livskris jag går igenom just nu. När man inser att man kommer att försvinna för all tid en dag är det svårt att få någon ro i själen när man för tillfället inte gör det man helst vill göra.
Så jag jobbar mig framåt för att förverkliga mina drömmar och finna mitt kall. Det är nog det bästa jag kan göra.

Vårväder, högskolan och resedrömmar

Ja nu var det en evighet sedan jag skrev av mig. Det händer inte speciellt mycket och massor på samma gång just nu. Jag får snart veta om jag ska sommarjobba ute på Ulvön i sommar, känns spännande. VI ska flytta till en större lägenhet om en månad samtidigt som jag har väldigt mycket i skolan och har börjat spela fotboll igen.

Igår satt jag och Niklas och gjorde upp våra resplaner för vintern. Det blir nog en kortare resa än vi först velat men vi måste vara realistiska och inse att vi inte hinner tjäna ihop tillräckligt med pengar. Så vi har bestämt att dela upp våran drömresa till flera resor. Vi har tänkt att börja med Australien och Nya Zeeland i December i år. Sedan tänker vi åka på en USA- tripp någon sommar framöver, helts nästa men det hinner vi nog inte.
Australien-.trippen ser ut så här: Flyger till Sydney i slutet på november stannar några dagar för att komma in i dygnsrytmen Sedan tar vi oss snabbt över till Christcurch i Nya Zeeland och reser runt lite på sydön och nordön i ca 10 dagar och återvänder sedan till Australien och Brisbane. Ifrån Brisbane far vi nog först en sväng uppåt till Fraser Island och stora Barriärrevet och sedan reser vi nedåt mot Sydney. I Sydney anländer vi lagom till nyår och firar det där och återvänder till Sverige i början av Januari.

Känns underbart att börja planera även om det inte blir lika långt och länge som vi först hade tänkt oss.

Jag har ansökt till högskolan med. Civilekonomprogramet på diverse Universitet men jag tänker inte börja plugga förens nästa höst eller våren 09. Kan ju vara intressant att veta hur bra man ligger till i alla fall.



RSS 2.0