Farväl till kylan

Nu har vintern kommit till lilla Ö-vik, det är vackert och jag har faktiskt inget emot snön. Den första snön som faller är ju så ren. Dessutom behöver jag snart inte frysa på en hel månad. Imorgon lämnar jag och Niklas Sverige för ett varmt och spännande Asien. Just nu känns det bara overkligt. Jag har en sådan separationsångest från mina kissemissar. Herregud vad jag kommer att sakna dem. Men det går nog över. Kommer att ha väldigt mycket annat  att tänka på så!
Vi flyger tidigt imorgon till arlanda och måste spendera 8 långa timmar där innan vi reser mot Paris, där väntar vi bara ca en timme innan flyget till Singapore avgår. Om jag har räknat rätt så kommer vi att landa i Singapore klockan 11:35 svensk tid. Så flygresan från Paris kommer att ta lite över 12 timmar. Hoppas verkligen jag lyckas somna lite under resans gång. Ska ordna med ljudböcker på mp3:n nu så man har lite underhållning, kanske fixa lite musik med.

Jag kommer att skriva under resans gång på min resedagbok så det är bara att kika in där och följa vårat äventyr. Mitt Alias är Sandra0616 och adressen till resdagboken är www.resdagboken.se

hade så bra!

puss

En ledig dag

Idag är min första lediga slappardag på 2 veckor, var i o för sig ledig förra måndagen med men det blev ju en blixtvisit ner till Sundsvall då så jag körde mest bil den dagen hehe. Nu är jag förhoppningsvis ledig tills på torsdag,. I lördags var vi på Halloween-fest. Alla var utklädda och det var roligt, söndagen var inte lika rolig, på grund av ett missförstånd så blev jag sen till jobbet, trodde jag skulle börja 5 men började tydligen 4. Kändes ju sådär, har aldrig varit sen till jobbet förr och det var ju ett missförstånd så jag hoppas inte mina chefer är alltför arga på mig:) Hade som grädde på moset även en bakfylla från helvetet på besök hela dagen. Har aldrig mått så dåligt tror jag. Nu vet jag att jag ska fortsätta med min nykterism igen. Hade inte druckit på flera veckor i lördags och det i kombination med att jag jobbat till 8 och knappt ätit kan nog ha varit en bidragande orsak. Nej du nu ska jag leva hälsosamt framöver. Endast 2 veckor kvar tills vi åker nu, shit pommes alltså. Kan knappt sitta still längre.

Bilder från festen kommer snart så ni får se hur vackra alla var:)

XXX
Sandra

RSS 2.0