SNÖ I JUL

Det verkar ska bli en vit jul i år. Det säger dom som kan. Jag klagar inte, det är helt enkelt underbart att snön äntligen kommit. Mörkret höll på att ta kål på mig ett tag men nu känns saker och ting lite lättare.
Jag har flyttat ut ur lägenheten i Umeå nu, gick snabbt och smärtfritt (hoppas jag). Skulle vara drygt med backning på städningen, men vi var så duktiga Niklas och jag så det är ju rakt omöjligt att vi skulle få det!

Så hur känns det då när allt är över? Ja för det första är det inte över ännu, har det sista kvar på sista kursen innan jag är ledig. Sitter i skrivande stund med magknip för ett utkast som ska skickas in idag som jag inte hunnit börja på ännu på grund av flytt och lathet. Men jag tror att det kommer att ordna sig, det gör alltid det på något sätt.
Men jag är nöjd med mitt beslut, känns befriande att inte längre vela. Det kommer alltid att finns stunder när man tänker om, men jag vet att det jag kännt under hösten inte varit tillräckligt för att i nuläget slutföra denna utbildning.

Framöver ska det inte tänkas så mycket på sånt, det är min första uppgift i min strävan mot att bli en mer harmonisk Sandra, en som sover om nätterna och skrattar om dagarna. Låter helt flummigt men de e mitt mål. Jag ska läsa massor med romaner, inte tänka på framtiden och leva i nuet. Sedan ska jag förhoppningsvis skaffa ett jobb som jag kan uthärda och tjäna pengar på. Pengar är skit men ett måste om jag ska ta mig dit jag vill, ut i världen!

Efter allt som hänt under de senaste årena känns de faktiskt som att det är nu jag kan börja leva det liv jag verkligen vill leva, låter stort men det ärså. Ungefär som att jag nyss tagit studenten och ska ut i friheten på riktigt.

Som slutkommentar vill jag tipsa om en helt underbar film, Julie & Julia, Meryl Streep är helt underbar i rollen som Julia Child, tv-kock från 50-talet(?). Se den, man blir sugen på mat hehehe inte för att det någonsin var ett problem som jag tampats med.

Tack o Hej!

RSS 2.0