Vita dagar, blåa nätter

Snön ligger kvar likt en förbannelse över moder jord och verkar inte vilja släppa taget inom en närliggande framtid.

Ne skämt å sido är vädret ganska härligt för tillfället, men jag vill ha sommar, alltid.

Idag har jag varit på en ytterst icke givande info om jobbcoach och praktik på arbetsförmedlingen. En samling rar människor försökte så gott de kunde ingjuta hopp om arbete hos en samling människor som lever i en stad där lågkonjukturen tagit hårt på näringslivet.

Själv vill jag inte hjälpas, vilket låter dumt men jag är av det virket att jag helst vill prova själv först. När nederlaget är ett faktum kanske jag kryper till korset men än är jag endast i början av mitt jobbsök och ser fortfarande möjligheterna. Jag har väl Norge planerna att tacka för det, hade jag varit en av dem som inte vill lämna stan hade det nog varit svårare. Men jag vill ju lämna stan.

Har dock bliivt kalla på en arbetsintervju på ett ställe i stan. Är glad att mitt CV verkar gå hem men förväntar mig ingenting. Får jag jobbet tackar jag nog ja om det är en heltid osv(framgick ej i annonsen). Annars drar jag härifrån.

Dagen har även spenderats med att dricka kaffe och läsa vidare i Isabelle Allendes Andarnas Hus, en helt fantastisk bok enligt mig. Den var lite trögstartad men den är nu svår att släppa. Förstår inte att jag tagit så lång tid på mig att börja läsa den, har funnits därbak i skallen länge att det nog vore en bra idé.
Efter en stunds soffliggande har jag även hunnit med en uppfriskande promenad. Tänker ta tag i min fysik nu när sömnen är i stort sett tillbaka. Ska gå ner ex antal kilon och komma i form ordentligt. Trivs inte att vara lat utan är som lyckligast när jag orkar springa milen utan problem.

Nog svammlat nu ska här läsas vidare

Adios!

RSS 2.0