Jag tror jag fattar

Mitt hårda slit med matten verkar lönar sig, jag tror jag fattar! Det mesta i alla fall. Tränar inte idag, ångest, har käkat massa jordnötskakor idag. Ojoj plugg är inte nyttigt för ämnesomsättningen. Ne du nu ska jag väl fortsätta med mitt pluggande! Jippi!


Nikki Sixx's nya skiva är för övrigt väldigt bra!Rock!



image3








Älskade regn och träningsvärk

Idag är en bra dag, det regnar. Hahaha jag är nog inte ensam om att gilla regnväder lite nu och då men vi är nog inte majoritet heller.
Jag har träningsvärk i stora delar av kroppen. Vi förlorade matchen igår. uuurghh va arg jag, blev vi var ju ändå bättre sjukt nog. Fick beröm i Tidningen med, inte för att jag kände mig förtjänt av det men det var ju en rolig överraskning lagom till frukosten som aldrig intogs då detta hus inte har något så nödvändigt som föda i sig. På lördag får jag nyckeln till lägeheten om inte tidigare! Helt sjukt underbart!

Känner för att avsluta med något klokt men det finns inget att tillägga, mitt liv är ganska händelselöst just nu och jag har nog inte lärt mig något nyttigt på de senaste veckorna, tyvärr.

Som om allting går baklänges

Just så känns mitt liv just nu. Jag har börjat på Komvux, ve å fasa, men vad gör man inte om man bara gick samhälls på gymnasiet och vill komma vidare. Jag var uppe i Parkskolan igår, mitt gamla gymnasium. Det var som att kliva rätt in i det förflutna. Allt såg precis ut som vanligt. Det var skräckinjagande. Jag insåg då att sist jag satte min fot i denna byggnad var när jag tog studenten. Mitt livs härligaste dag. Vad hände egentligen med de två åren som nu gått? Jag kan inte säga att inget har hänt, allt har hänt. Mycket bra som jag aldrig trodde skulle hända och mycket som jag inte velat ska hända. Det har varit svårt att slå sig in i vuxenvärlden. Hitta en roll, ett kall. Jag vet inte ännu vad jag vill bli, men det kändes som ett uppvaknande igår, jag måste bli modigare. Våga möta nya människor. jag har låst in mig själv och grubblat alleles för mycket senaste tiden. Jag är inte skapt för det liv jag lever nu. Det måste hända mer! Jag måste vidare!

Have you ever been in love?

Have you ever been in love?

My Obsession


303456-2

Första dagen på bloggen

Hallå!!

Eftersom mitt riktiga namn redan är upptaget av en annan härlig bloggare så kom jag på den fantastiska idéen att använda mitt nya och enda smeknamn. Det är min systerson Alexander som valt att kalla mig Lallali, han är ett år och åtta månader men redan en av de häftigaste människor jag känner!

Jaja till bloggandet nu då, sitter på jobbet och slöar. Det är fredag och ingen verkar orka arbeta idag. Ska bli otroligt skönt att sluta jobba snart. Endast en vecka kvar efter idag! hurrahurra!
Veckan som gått har varit bra. Har lyckats klämma in massor med kvalitetsträffar på kort tid! Tisdag fotbollsträning utan tränare, alltså mer skoj än vanligt! Onsdag, tacos och prat med Emma och Rebecca i rebeccas nya lägenhet, mysmys. Aldrig fel att träffa dessa tjejer. Men nu ska ju Emma den lilla lurven ner till Stockholm igen för ännu en höst på KTH (Nästa år kanske jag följer med dig!). Helt otroligt att vi inte hunnit träffats mer då vi bor på samma gata och hon varit hemma hela sommaren! Jobbjobb, tycker det bara förstör!

Igår fick jag träffa Ahmed! Idag åker han tillbaka till Göteborrrg igen så det var skönt att vi hann ta en fika i alla fall.

Åkte till Ultrå efter jag träffat Ahmed. Käkade glass med jordgubbar och myste med Niklas.
Kort sagt en bra vecka!

/ Sandra


RSS 2.0