1 week.....

Idag är det en vecka kvar till jag lämnar Sverige för London. Sitter just nu och drömmer mig bort med en kall Singha i handen mmmmm öl och soliga stränder.
Ja nu är det ju inte direkt solsemester som väntar i London, men jag känner på mig att det kommer att vara grymt. Jag och Bella lär nog kunna gör även Londons gator osäkra, det är liksom bara vår stil.
Ser fram emot en massa shopping, sigthseeing, partande och snackande.


What do you do?

Nyss sett klart senaste avsnittet av Gossip Girl, Niklas retar mig så även många andra säkert hehe. Vad kan jag egentligen säga till mit försvar, nej det är inget spektakulärt skådespel, intrig och handling är ganska upprepad men det har sin charm. Vackra människor med snygga kläder och ett underbart New York har väl alltid faccinerat. What can I say , I love New York!



En Frans i en laxask, eller var det kycklinglåda???!

Haha jag älskar mina katter, inte bara för att dom är söta och gosiga utan för att de har sådanna otroligt lustiga personligheter. Idag har jag kunnat fånga på bild två intressen som de delar, krypa in i trånga, ibland väldigt trånga utrymmen och softning på högsta nivå.






Här ser Harry mest ut att villa skrämmas men.....

Tillbaka i skolbänken

Jag har nyss kommit hem, det är mörkt ute och det var mörkt när jag åkte hemifrån i morse. Jag har varit i Umeå idag för att påbörja mina historiastudier på riktigt. Känns riktigt bra att vara tillbaka i skolbänken och på en universitet. Får känslan av att jag kanske faktiskt är på väg någonstans och inte bara irrar runt i den gamla vardagen. Jag har även ätit sushi idag och köpt en almanacka och 6 nya kaffekoppar. Ingenting jag behöver men ibland köper man ju sådant som man inte behöver men vill ha. Dem kostade endast 90 kronor så det tyckte jag att det var värt!! Är väldigt trött eftersom jag varit uppe sedan 5 imorse. Sov som vanligt knappt något men min förhoppning är att jag kommer att kunnna vända tillbaka dygnet denna vecka! Nu ska jag laga lite tacos till mig och min käraste vän och sedan blir det nog till att läsa lite Alexander Mcall Smith- de små omständigheternas hus. Jag är helt såld på hans böcker, hans karaktärer är oslagbara!

Minus grader!




Idag är det kallt! -20 grader! Jag längtar till sommaren så otroligt mycket just nu, längtar till stugan och Nordingrå. Vi får förhoppningsvis besök från Finland i sommar och jag sitter redan och planerar vad vi ska hitta på, några dagar i stugan är ju ett måste och kanske ska vi kunna visa dem världsmetropolen Övik också, är ju faktiskt vacker på sommaren. Just nu vill jag även ha en ny kamera eftersom min verkar sjunga på sista versen. Alla bilder blir extremt korniga vilket suger! Blir bara ledsen när jag kollar på korten i datorn.

Ikväll ska vi till Mattias och Suyu och äta kinamat och fira det kinesiska nyåret. Dom åker till Kina för att hälsa på Suyus familj över nyår så det så!

Den stora frågan

Det är en sak att drömma, det är lätt som en plätt. Hur drömmarna ska gå i uppfyllelse är en annan sak.
För hur skiljer man drömmarna åt, så att det är ens egna drömmar man uppfyller och inte de som projicerats på en av världen vi lever i?

Guldkant på tillvaron

Det finns så små medel för att ordna en riktigt glimmrande guldkant på tillvaron. Man kan till exempel följa mitt exempel och handla mat till ett kylskåp som stått i princip tomt i flera dagar, så tomt att det enda som finns till frukost är knäckebröd med lite smör och vatten och kaffe till lunch och frysta grönsaker till middag. Jag är en matsnobb och klarar inte av att leva så särskilt länge så idag slog vi slag i saken och köpte mat som om vi aldrig sett det förr. Kan inte med ord förklara hur otroligt tacksam jag är för min lott här i livet där jag verkligen kan unna mig god mat även om det svider litegranna i plånkan, men jag kan göra det! Just nu sitter jag t ex och käkar en limpmacka med scans ugnsbakade leverpastej, den godaste pastej jag vet! Det är lyx för den är ju några kronor dyrare :).

Jag har även en förkärlek för att hitta nya ekologiska märken som lingonsylten vi köpte idag. Kommer ej ihåg namnet nu hehe men.
Jag har funderat mycket på det där med ekologiska varor och jag tycker inte det underligga är att människort inte köper det ekologiska lite dyrare alternativet utan det som är så konstigt är att alla stora kedjor har ett ekologiskt märke men sedan har som ett billigt märke som troligtvis suddar ut hela tjänsten man gjort miljön m.m med det ekologiska märket. Varför inte göra hela sortimentet ekologiskt i den mån det går, ge inga alternativ för fasiken! Det finns människor som aldrig kommer att bry sig om miljön så mycket att det får dem att lägga ut en extra krona på en vara så därför borde vi väl inte ge dem ett val hehe.

 Det är vad jag tycker i alla fall ut med det gamla och in med det ekologiska!

See you in London

Jippi då var det bokat och klart, jag drar till London några dagar i februari för att hälsa på Bella! Tjingtjong långkalsong vad kul det känns att ha en resa att se fram emot nu i den bistra vinterkylan. Ser fram emot att bli guidad till Londons små smultronställen hehe. Ett eller två glas rödvin blir det nog också tid för!

See you in London kusin vitamin!

RSS 2.0